Proces izrade nakita od pravih cvjetova orhideja

1. ODABIR NAJLJEPŠIH CVJETOVA ORHIDEJA

Priča o izradi započinje potragom za najljepšom orhidejom koja se rađa pod zrakama sunca i kapljicama vode u Risisovim rasadnicima i vrtovima.

2. PRIPREMA ORHIDEJA ZA POZLATU U BAKRU

Orideja se pažljivo bere, pere, suši, ručno oblikuje te priprema za pozlatu u bakru koji joj daje izuzetnu čvrstoću i štiti njezinu nježnost.

3. SUSRET ZNANOSTI I UMJETNOSTI

U ovoj fazi susreću se znanost i umjetnost, a to je ujedno i najintimniji oblik umjetnosti, a predstavlja – vječnost. Bakar joj daje iskru vječnosti, inkapsulirajući molekulu po molekulu prirode u samu oirhideju i čineći je tako izuzetno trajnom i čvrstom.

4. POZLATA U 24 – KARATNOM ZLATU

Nakon očvršćivanja u bakrenom premazu, orhideja se uranja u 24-karatno zlato čime poprima tu posebnu iskru života. Nakon toga se nakit može prenositi generacijama čineći ga idealnim obiteljskim naslijeđem.

5. REZULTAT – JEDINSTVENO REMEK DJELO PRIRODE I ČOVJEKA

Kada cvijet iz prirode učinite vječnim, dobivate jedinstven Risis nakit koji fascinira sa svojom unikatnošću. Kako u prirodi ne postoje dva identična cvijeta orhideje, tako ne postoje niti dvije identične Risis orhideje na ogrlicama. Tako svaka žena dobiva priliku svoj stil i osobnost obogatiti s komadom nakita koji će biti u potpunosti jedinstveno kreiran samo za nju.