OPĆI UVJETI KUPNJE

Općenito

 

Dobrodošli na www.risisjewellery.eu Ova web stranica / web trgovina je vlasništvo firme Buzz Consulting j.d.o.o. za usluge.
Prilikom naručivanja proizvoda s Lykke web trgovine, pristajete na uvjete kupnje Prodavatelja što je u ovom slučaju Buzz Consulting j.d.o.o.

Podaci prodavatelja

Buzz Consulting j.d.o.o., Horvaćanska cesta 17, 10000 Zagreb, Hrvatska.
IBAN: HR4524020061100873655 (Erste&Steiermärkische Bank d.d., Zagreb)
OIB: 35476972755
Registarski sud: trgovački sud u Zagrebu
MBS: 04904613
Email: risis@risisjewellery.eu

Kupac je svaki posjetitelj koji putem webshopa www.risisjewellery.eu, e-maila (risis@ risisjewellery.eu), Facebook stranice ( https://www.facebook.com/risiseurope/) ili Instagram profila (risis.europe) odabere barem jedan proizvod, naruči i plati te sa time sklopi Ugovor sklopljen na daljinu. Uvjeti poslovanja Risis Jewellery Europe sastavljeni su u skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača (N.N. 41/14; 110/015), glava III. – Sklapanje ugovora izvan poslovnih prostorija i ugovora na daljinu, te predstavljaju prethodnu obavijest u smislu Članka 43. ZZP. Narudžbom proizvoda kupac potvrđuje prihvaćanje uvjeta poslovanja. Risis Jewellery Europe omogućuje kupnju proizvoda putem upita o dostupnosti određenog artikla. Proizvodi su opisani i predstavljeni na detaljan način, boja proizvoda može varirati uslijed rasvjete i postavka monitora. Cijene su izražene u eurima. Zaključno s kupnjom, vrijedi cijena na dan narudžbe, odnosno sva naručena roba biti će isporučena po cijenama koje su vrijedile po izradi ponude odnosno u trenutku narudžbe. Risis Jewellery Europe zadržava pravo izmjene cijena u bilo kojem trenutku bez prethodne najave, te pokretanje sniženja cijena i posebne akcije. Za narudžbe zaprimljene od kupaca koji žive izvan EU, mogući su dodatni troškovi carine i poreza, koju u tom slučaju snosi kupac. Risis Jewellery Europe zadržava pravo na izmjenu ovih uvjeta i pravila bez prethodne najave. Risis Jewellery Europe zadržava pravo odgode dostave narudžbe, ukoliko postoji problem sa naplatom narudžbe ili je kupac dao nepotpune podatke o dostavi. Ako naručen proizvod nije dostupan (privremeno ili je rasprodan), kupac će biti obaviješten putem elektronske pošte ili društvene mreže. Ukoliko je proizvod rasprodan, narudžba će se otkazati i kupac će dobiti povrat sredstava.

Kako naručiti

Proizvode možete naručiti:

Cijena proizvoda

Cijene istaknute na web stranici www.risisjewellery.eu izražene su u eurima (EUR), a zbog informativnog karaktera moguće je prikazivanje cijena u kunama (HRK). Plaćanje proizvoda se uvijek vrši u eurima (EUR) po srednjem tečaju HNB-a na dan izvršenja uplate, bez obzira koju valutu odaberete u web trgovini. Trošak PDV-a je uračunat u cijenu proizvoda, jer porezni obveznik Buzz Consulting j.d.o.o. je u sustavu PDV-a temeljem članka 90.st. 2. Zakona o PDV-u. U cijene proizvoda su uključeni troškovi dostave samo za dostavu na području Republike Hrvatske. Za europske zemlje dostava se naplaćuje sukladno troškovima dostave kurirske službe koja vrši dostavu.

​Prije potvrde narudžbe odvojeno je iskazana cijena proizvoda, cijena dostave ako je naplatna, te konačna cijena kako bi Kupac imao uvid u konačnu cijenu koju plaća za naručenu uslugu kupnje.

Troškovi dostave

Trošak dostave proizvoda e-paketom snosi prodavatelj za područje RH. Ukoliko kupac želi brzu dostavu obračunava se posebna cijena prilikom narudžbe proizvoda na Webshopu www.risisjewellery.eu.

Cijena dostave podijeljena je u dvije kategorije:

 • Obična dostava za sve narudžbe na području RH – besplatna dostava.
  • Dostava u roku od 7 dana ukoliko je nakit dostupan na zalihi.
 • Brza dostava za sve narudžbe na području RH iznosi 40,00 HRK.
  • Dostava u roku od 3 dana ukoliko je nakit dostupan na zalihi.

Kurirska služba koja vrši dostavu je GLS.

Trošak dostave za zemlje izvan Hrvatske

 • Bosna i Hercegovina – 10 EUR
 • Slovenija – 10 EUR
 • Srbija – 10 EUR
 • Makedonija – 10 EUR
 • Crna Gora – 10 EUR
 • Češka – 10 EUR
 • Mađarska – 10 EUR

Za ostale zemlje trošak dostave se obračunava prema redovnom cjeniku GLS kurirske službe i Hrvatske pošte.

Dostava

Odmah dostupni proizvodi šalju se nakon primljene uplate kupca, idući dan, u toku radnog vremena (9-17h). Ukoliko je narudžba primljena nakon 17 sati, paket će ići na dostavu sljedeći radni dan. Pakete šaljemo putem GLS-a. Rok dostave je obično 3-9 radnih dana (ponedjeljak – petak). Ukoliko svoj paket niste primili na vrijeme, molimo Vas da nam se obratite kako bismo provjerili status paketa. Za vrijeme trajanja popusta moguće je produljenje dostave proizvoda, o čemu će Vas Risis Jewellery Europe svakako obavijestiti prije same narudžbe i uplate. Risis Jewellery Europe nije odgovoran za kašnjenja u isporuci, uzrokovana vremenskim prilikama, međunarodnim carinskim zadržavanjima paketa, ili bilo kakvim drugim okolnostima na koje mi nemamo utjecaja. Naručenu robu dostavljamo na području Republike Hrvatske, izvan Hrvatske u Srbiju, Bosnu i Hercegovinu, Crnu Goru, Makedoniju, Sloveniju, Češku i Mađarsku. Pakete šaljemo svakog radnog dana sa sjedišta firme: Horvaćanska 17, 10000 Zagreb. Kupac je dužan prilikom preuzimanja robe pogledati njezin sadržaj. U slučaju oštećene pošiljke, kupac šalje može zatražiti povrat sredstava ili zamjenu robe putem elektronske adrese: risis@risisjewellery.eu.

​Načini plaćanja

PLAĆANJE PUTEM UPLATNICE ILI INTERNET BANKARSTVOM NA RAČUN

Nakon definiranja narudžbe, na temelju izdane ponude, plaćanje se izvršava putem Internet bankarstva ili opće uplatnice. Narudžba se procesuira kada je uplata vidljiva na našem računu. Nakon vidljive uplate, Vašu narudžbu pakiramo i šaljemo ukoliko je dostupna na zalihi. Također, Vaš račun šaljemo zajedno sa narudžbom u paketu ili putem e-maila.

PLAĆANJE POUZEĆEM

Naše proizvode također je moguće platiti pouzećem. Pri preuzimanju paketa, iznos plaćate kuriru GLS-a.

PLAĆANJE PUTEM CORVUSPAY SUČELJA

Jednokratno plaćanje putem kartičnog plaćanja moguće je ostvariti putem bilo koje banke u kojoj je otvorena mogućnost takvog načina plaćanja. Nakon potvrde narudžbe, Kupac putem CorvusPay sučelja upisuje svoje podatke o kartici kako bi se moglo izvršiti plaćanje za naručene proizvode. Nakon što se uplata evidentira na računu Prodavatelja, kupljeni se proizvodi isporučuju sukladno uvjetima dostave.

Kartično plaćanje omogućuje plaćanje sljedećim načinima i karticama:

Jednokratno plaćanje: Maestro, Visa, Mastercard, Diners.

Svaka kartična transakcija (debitne i kreditne kartice) podložna je provjeri od Prodavatelja u trajanju od jednog do tri radna dana. Postupak naplate može onemogućiti pogreška prilikom upisivanja podataka, stoga Kupac mora pažljivo i točno popuniti tražena polja. Ako je prilikom plaćanja prekoračen kreditni limit ili je kartici istekao rok valjanosti, naplata će također biti onemogućena. U navedenim slučajevima Kupac može riješiti problem tako da se obrati svojoj banci koja je izdala karticu.

IZJAVA O SIGURNOSTI ONLINE PLAĆANJA

Pri plaćanju na našoj web trgovini koristite CorvusPay – napredni sustav za siguran prihvat platnih kartica putem interneta.

CorvusPay osigurava potpunu tajnost Vaših kartičnih podataka već od trenutka kada ih upišete u CorvusPay platni formular. Platni podaci prosljeđuju se šifrirano od Vašeg web preglednika do banke koja je izdala Vašu karticu. Naša trgovina nikada ne dolazi u kontakt s cjelovitim podacima o Vašoj platnoj kartici. Također, podaci su nedostupni čak i djelatnicima CorvusPay sustava. Izolirana jezgra samostalno prenosi i upravlja osjetljivim podacima, čuvajući ih pri tom potpuno sigurnima.

Formular za upis platnih podataka osiguran je SSL transportnom šifrom najveće pouzdanosti. Svi skladišteni podaci dodatno su zaštićeni šifriranjem, korištenjem kriptografskog uređaja certificiranog prema FIPS 140-2 Level 3 standardu. CorvusPay zadovoljava sve zahtjeve vezane uz sigurnost on-line plaćanja propisane od strane vodećih kartičnih brandova, odnosno posluje sukladno normi – PCI DSS Level 1 – najviši sigurnosni standard industrije platnih kartica. Pri plaćanju karticama uvrštenim u 3-D Secure program Vaša banka uz valjanost same kartice dodatno potvrđuje i Vaš identitet pomoću tokena ili lozinke.

​Corvus Info sve prikupljene informacije smatra bankovnom tajnom i tretira ih u skladu s tim. Informacije se koriste isključivo u svrhe za koje su namijenjene. Vaši osjetljivi podaci u potpunosti su sigurni, a njihova privatnost zajamčena je najmodernijim zaštitnim mehanizmima. Prikupljaju se samo podaci nužni za obavljanje posla sukladno propisanim zahtjevnim procedurama za on-line plaćanje.

​Sigurnosne kontrole i operativne procedure primijenjene na našu infrastrukturu osiguravaju trenutnu pouzdanost CorvusPay sustava. Uz to održavanjem stroge kontrole pristupa, redovitim praćenjem sigurnosti i dubinskim provjerama za sprječavanje ranjivosti mreže te planskim provođenjem odredbi o informacijskoj sigurnosti trajno održavaju i unaprjeđuju stupanj sigurnosti sustava zaštitom Vaših kartičnih podataka.

JEDNOSTRANI RASKID UGOVORA

Samo Kupac koji je sklopio Ugovor na daljinu na gore opisani način ima pravo, ne navodeći razloge za to, jednostrano raskinuti ugovor u roku od 14 dana. Rok od 14 dana započinje teći od dana kada je Kupcu ili trećoj osobi određenoj od strane Kupca, a koja nije prijevoznik/dostavljač, roba koja čini predmet ugovora predana u posjed. Ako je jednom narudžbom Kupac naručio više komada robe koji trebaju biti isporučeni odvojeno, odnosno ako je riječ o robi koja se dostavlja u više komada ili više pošiljki, rok započinje teći od dana kada je predan u posjed zadnji komad ili zadnja pošiljka robe. Ako Prodavatelj ne obavijesti Kupca o ovom pravu pravo Kupca na jednostrani raskid ugovora prestaje u roku 12 mjeseci od isteka roka za raskid (rok od 12 mjeseci počinje teći nakon isteka roka od 14 dana koji je predviđen za redovni raskid u slučaju uredne obaviještenosti). Ako je pak obavijest o pravu na jednostrani raskid dostavljena u roku od 12 mjeseci, pravo na jednostrani raskid prestaje po isteku roka od 14 dana od dana kada Kupac primi tu obavijest. Kupac je dužan prije isteka roka za jednostrani raskid obavijestiti Prodavatelja o svojoj odluci da raskine ugovor i to putem e-maila (risis@risisjewellery.eu). Ako jednostrano raskinete ovaj Ugovor, izvršit ćemo povrat novca koji smo od Vas primili, bez odgađanja, a najkasnije u roku od 14 dana od dana kada smo zaprimili Vašu odluku o jednostranom raskidu ugovora. Troškove povrata robe snosi Kupac osim ako je razlog povrata odgovornost Prodavatelja. Povrat novca bit će izvršen na isti način na koji ste Vi izvršili uplatu. Povrat novca možemo izvršiti tek nakon što nam roba bude vraćena ili nakon što nam dostavite dokaz da ste nam robu poslali nazad. Robu ste nam dužni vratiti odmah, a najkasnije u roku 14 dana od dana kada ste nam uputili Vašu odluku o jednostranom raskidu. Robu vratite poštom ili osobno na dokaziv način na adresu obrta (Horvaćanska 17, 10000 Zagreb).

Kupac nema pravo na jednostrani raskid ugovora ako je:

 • ugovor o uslugama Prodavatelj u potpunosti ispunio, a ispunjenje je započelo uz izričit prethodni pristanak Kupca, te uz njegovu potvrdu da je upoznat s činjenicom da će izgubiti pravo na jednostrani raskid ugovora iz ovoga odsjeka ako usluga bude u potpunosti ispunjena;
 • predmet ugovora roba ili usluga čija je cijena ovisna o promjenama na financijskom tržištu koje su izvan utjecaja Prodavatelja, a koje se mogu pojaviti za vrijeme trajanja prava Kupca na jednostrani raskid ugovora;
 • predmet ugovora roba koja je izrađena po specifikaciji Kupca ili koja je jasno prilagođena Kupcu;
 • predmet ugovora lako pokvarljiva roba ili roba kojoj brzo istječe rok uporabe;
 • predmet ugovora zapečaćena roba koja zbog zdravstvenih ili higijenskih razloga nije pogodna za vraćanje, ako je bila otpečaćena nakon dostave;
 • predmet ugovora roba koja je zbog svoje prirode nakon dostave nerazdvojivo pomiješana s drugim stvarima;
 • predmet ugovora isporuka alkoholnih pića čija je cijena ugovorena u trenutku sklapanja ugovora, a dostava može uslijediti tek nakon 30 dana, ako je cijena ovisna o promjenama na tržištu koje su izvan utjecaja trgovca;
 • Kupac posebno zahtijevao posjet Prodavatelja radi obavljanja hitnih popravaka ili poslova održavanja, s time da ako prilikom takvog posjeta, uz one usluge koje je Kupac izrijekom zahtijevao, Prodavatelj pruži i neke druge usluge, odnosno isporuči i neku drugu robu osim one koja je nužna za obavljanje hitnih popravaka ili poslova održavanja. Prodavatelj ima pravo na jednostrani raskid ugovora u vezi s tim dodatnim uslugama ili robom;
 • predmet ugovora isporuka zapečaćenih audiosnimaka ili videosnimaka, odnosno računalnih programa, koji su otpečaćeni nakon isporuke;
 • predmet ugovora isporuka novina, periodičnog tiska ili magazina, s iznimkom pretplatničkih ugovora za takve publikacije;
 • ugovor sklopljen na javnoj dražbi;
 • predmet ugovora pružanje usluge smještaja koji nije namijenjen stanovanju, pružanje usluge prijevoza robe, usluge najma vozila, usluge isporuke hrane i pića ili usluga vezanih uz slobodno vrijeme, ako je ugovoreno da usluga bude pružena određenog datuma ili u određenom razdoblju;
 • predmet ugovora isporuka digitalnog sadržaja koji nije isporučen na tjelesnom mediju ako je ispunjenje ugovora započelo uz izričit prethodni pristanak Kupca te uz njegovu potvrdu da je upoznat s činjenicom da će time izgubiti pravo na jednostrani raskid ugovora.

ODGOVORNOST ZA MATERIJALNE NEDOSTATKE

Prodavatelj odgovara za materijalne nedostatke stvari koje prodaje na svojim stranicama sukladno pozitivnim propisima Republike Hrvatske, posebice Zakonu o obveznim odnosima. Naručeni proizvodi pakirani su na način da se uobičajenom manipulacijom u transportu/dostavi ne oštete. U slučaju da je pošiljka oštećena u transportu, takva su oštećenja vidljiva pri preuzimanju pošiljke, te u tom slučaju sugeriramo da pošiljku Kupac ne preuzima. Molimo Kupce da nas kontaktirate kako bismo u što kraćem roku provjerili stanje pošiljke i poslali novu. U slučaju vidljivog nedostatka proizvoda kod preuzimanja pošiljke, Kupac nije dužan dopremljeni proizvod preuzeti, može odbiti primitak, te ne snosi troškove dostave takvog proizvoda. Smatra se da proizvodi koji su uredno zaprimljeni od strane Kupca nisu imali vidljivi nedostatak. Kupac ima pravo na reklamaciju u odnosu na materijalne nedostatke u rokovima i zbog razloga propisanih odredbama Zakona o obveznim o rokovima. Kupac može pisani prigovor odnosno reklamaciju uputiti: – elektroničkim putem na e-mail risis@risisjewellery.eu s naznakom “Reklamacija” – pisanim putem na adresu Horvaćanska 17, 10000 Zagreb, s naznakom “Reklamacija” Prodavatelj će smatrati reklamaciju valjanom ako pregledom proizvoda utvrdi da odgovara uvjetima za reklamaciju sukladno Zakonu o obveznim odnosima i Zakonu o zaštiti potrošača. U tom slučaju će mu roku od 21 dan od primitka valjane reklamacije zamijeniti proizvod ili vratiti cjelokupan plaćeni iznos. Ukoliko, pak, ustanovi da reklamacija nije pravovaljana, tj. ukoliko reklamaciju odbije, o istome će obavijestiti Kupca u roku od 15 dana od dana primitka reklamacije.

GARANCIJA I POPRAVCI

Garancija

RISIS proizvodi su pozlaćeni u 24 – karatnom zlatu, rodiju i ostalim plemenitim metalima karakterističnim za Risis.

Za Risis nakit osiguravamo garanciju od 1 godine računajući od dana kupnje, isključujući oštećenja nastala prirodnim putem radi nošenja.

Popravci

Popravci nakita se mogu izvršiti i izvan garantnog roka. Naknadu za otpremu i popravak snosi kupac u cijelosti. Za više informacija kontaktirajte nas na risis@risisjewellery.eu.

Primjeri popravaka:

 • Zamjena lanca – Slider kratki: vrijeme popravka 6 – 8 tjedana
 • Zamjena lanca – Slider dugi: vrijeme popravka 6 – 8 tjedana
 • Ponovna pozlata: vrijeme popravka 8 – 12 tjedana
 • Popravci se vrše kod proizvođača Risis čije je sjedište u Singapuru.

Održavanje nakita

Brzi savjet za njegu nakita bio bi brisanje nakita krpom koja ne ostavlja vlakna nakon upotrebe.

Za nakit trebalo bi osigurati da se komadi stavljaju na hladno, suho mjesto i redovito čistite krpom bez dlačica.

Molimo Vas da zadržite račun, ako vam zatreba pomoć u budućnosti.

IZJAVA O PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI PODATAKA

Ova pravila određuju i reguliraju kako prodavatelj koristi, te štiti sve informacije koje kupci istome dostavljaju kada koriste web stranicu www.risisjewellery.eu, Instagram profil risis.europe ili Facebook profil Risis Europe. Osobni podatak je svaka informacija koja se odnosi na određenu fizičku osobu ili fizičku osobu koja se može odrediti. Konkretno, osobnim podacima smatraju se svi podaci kojima se utvrđuje identitet kupca (primjerice ime i prezime, e-mail adresa, adresa stanovanja i sl.). Obrada osobnih podataka je svaka radnja ili skup radnji izvršenih na osobnim podacima, bilo automatskim sredstvima ili ne, kao što je prikupljanje, snimanje, organiziranje, spremanje, prilagodba ili izmjena, povlačenje, uvid, korištenje, otkrivanje putem prijenosa, objavljivanje ili na drugi način učinjenih dostupnim, svrstavanje ili kombiniranje, blokiranje, brisanje ili uništavanje, te provedba logičkih, matematičkih i drugih operacija s tim podacima.

U tom kontekstu prikupljaju se sljedeće informacije:

 • IP adresa
 • ime i prezime
 • adresa stalnog ili privremenog boravka i adrese za dostavu
 • telefonski broj
 • e-mail adresa
 • vrijeme i datum registracije
 • arhiva komunikacije s internet trgovinom
 • kolačići

Prodavatelj se obvezuje čuvati privatnost osobnih podataka svih Kupaca, te će s istima postupati u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka, odnosno drugim primjenjivim propisima. Sve gore navedene osobne podatke Prodavatelj ne smije neovlašteno upotrebljavati niti učiniti dostupnim trećim osobama, osim u slučajevima kada to poseban zakon dozvoljava ili je pak potrebno u svrhu realizacije ugovornih obveza. Svi djelatnici Prodavatelja i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti. U slučaju promjene bilo kojeg od osobnih podataka (npr. mjesto stanovanja, adresa dostave) koji se evidentiraju prilikom registracije, kupac je dužan o promjeni obavijestiti prodavatelja na mail adresu risis@risisjewellery.eu. U slučaju da Kupac ne želi da Prodavatelj više na bilo koji način obrađuje podatke istoga, te zahtijeva brisanje podataka o istome, mora to prodavatelju javiti, i to putem e-mail poruke na e-mail adresu risis@risisjewellery.eu.

KAKO KORISTIMO KOLAČIĆE I ŠTO SU KOLAČIĆI?

Kolačić je mala datoteka koja traži dozvolu za pisanje na tvrdi disk vašeg računala. Nakon što se složite, datoteka se dodaje i kolačić vam pomaže analizirati web-promet ili vas obavještava kada posjetite određenu internetsku stranicu. Kolačići dopuštaju aplikacijama da reagiraju prema vašim individualnim zahtjevima. Aplikacija može prilagoditi vaše aktivnosti prema vašim potrebama i željama prikupljanjem i pohranjivanjem podataka o vašim željama. Web promet koristimo kako bismo identificirali koje su stranice korištene. To nam pomaže analizirati podatke o web prometu i pomaže nam poboljšati našu internetsku stranicu na način da je prilagodimo vašim individualnim potrebama. Te podatke koristimo samo u analitičke svrhe, a zatim ih uklonimo iz sustava. Sveobuhvatni kolačići nam pomažu da vam osiguramo najbolju internetsku stranicu, dopuštajući nam da pratimo koje stranice mislite da su zanimljive i koje nisu. U svakom slučaju, kolačić nam ne dopušta pristup vašem računalu i ostalim informacijama o vama, kao i o onima koje ste podijelili s nama. Možete odlučiti prihvaćate li kolačiće ili ne. Većina web preglednika automatski prihvaća kolačiće, ali uglavnom možete promijeniti svoje postavke preglednika da odbijete kolačiće ako to želite. To može dovesti do potpunog iskorištavanja svake stranice. Poveznica na drugu stranicu Naša internetska stranica može sadržavati poveznice na lokacije drugih internetskih stranica. Ako kliknete bilo koju od ovih poveznica kako biste napustili našu web-lokaciju, znamo da nemamo nikakvu kontrolu nad tom drugom stranicom i one ne podliježu našim pravilima o privatnosti. Njihova pravila o privatnosti odnose se na vaše osobne podatke, što se može razlikovati od naših pravila. Također nismo odgovorni ni za kakvu zaštitu privatnosti u vezi s bilo kojim podacima koje podijelite tijekom posjeta vanjskoj web-lokaciji i stoga također nisu dio ove izjave o zaštiti privatnosti. Pozivamo vas da pažljivo provjerite i pregledate njihovu izjavu o privatnosti. Budući da se odnose na internetske stranice naših pouzdanih poslovnih partnera, sigurni smo da je njihova zaštita osobnih podataka dovoljna. Ako imate bilo kakvih pitanja, morate slijediti informacije na njihovoj internetskoj stranici.

Vaš nadzor nad osobnim podacima

Možete se odlučiti za zabranu prikupljanje ili korištenje vaših osobnih podataka na sljedeći način:

Kad god sustav traži da unesete podatke u obrazac na web stranici, pogledajte okvir koji možete odabrati da onemogućuje prikupljanje podataka od bilo koga da prikuplja sve informacije u marketinške svrhe.

Ako ste prethodno pristali na korištenje vaših osobnih podataka u svrhu izravnog marketinga, to možete promijeniti u bilo kojem trenutku slanjem pisma ili e-mailom na risis@risisjewellery.eu

Nećemo prodavati, distribuirati ili posuđivati vaše osobne podatke trećim osobama bez vašeg pristanka ili ako tako zahtjeva zakon. Možemo koristiti vaše osobne podatke samo za promotivne svrhe za treće stranke, za koje smatramo da će vam biti zanimljive, ukoliko nas obavijestiti da bi vam to bilo zanimljivo

Ako smatrate da su sve informacije koje smo prikupili o vama netočne ili nepotpune, kontaktirajte nas ili putem e-maila što je prije moguće na gore navedenu adresu. Pokušat ćemo ispraviti netočne podatke u najkraćem mogućem roku.

Popis kolačića, koje skupljamo:

 • CookieConsent
 • cookielawinfo-checkbox-necessary
 • cookielawinfo-checkbox-non-necessary
 • cookies.js
 • PH_HPXY_CHECK
 • wc_cart_hash_#
 • wc_fragments_#
 • mailchimp_landing_site
 • IDE
 • test_cookie
 • GPS
 • VISITOR_INFO1_LIVE
 • YSC
 • yt-remote-cast-installed
 • yt-remote-connected-devices
 • yt-remote-device-id
 • yt-remote-fast-check-period
 • yt-remote-session-app
 • yt-remote-session-name

* Sve cijene iskazane su s PDV-om. Troškovi dostave nisu uključeni u cijenu proizvoda. Fiksni tečaj konverzije: 1 € = 7,53450 kn