Amethyst Lotus Seed naušnice

171,00 (1.288,40 kn)

Nema na zalihi

Opis

Naušnice kreirane od prirodnog sjemena lotosa, zaključanog u ljusci lotosovih pupova i ukrašenog brilijantnom ljubičastom bojom dragog kamena ametista, ostavljaju bez daha. Izrađene od 925 srebra s 18 karatnim zlatom i dragim kamenom ametistom predstavljaju graciozan podsjetnik na nadu, unutarnji mir i ljepotu.   

 

Informacije o proizvodu: 
Sjeme prirodnog lotosa kapsulirano je u srebro 925 i optočeno 18 karatnim zlatom s dragim kamenom ametistom.

 

Dimenzije:

Duljina lanca: 30 mm
Širina: 15 mm
Ametist: približno: 2,2 CTS


ŠIFRA ARTIKLA: R5LOTSG1
Vaš Risis nakit možete održavati na način da ga prebrišete tkaninom koja ne ostavlja dlačice nakon upotrebe. Ne prskati parfem ili bilo kakvu tekućinu koja sadržava alkohol preko nakita.

Risis nakit obložen je 24-karatnim zlatom, rodijem ili drugim plemenitim metalima jedinstvenima za Risis.

Za nakit pokrivamo bilo koji proizvodni nedostatak godinu dana od trenutka kada ste ga kupili, isključujući prirodno trošenje. Kratki savjet bio bi da nakit prebrišete mekanom tkaninom nakon upotrebe, a povremeno ga možete prebrisati i nježnim sapunom.

Uz Risis nakit dolazi i knjižica s jamstvom koja sadrži informacije o pravilnoj i adekvatnoj brizi za nakit. Molimo vas da zadržite svoju knjižicu garancije, nakit i račun ako Vam zatreba bilo kakva usluga nakon kupnje. U slučaju bilo kakvog problema, slobodno nas kontaktirajte ili posjetite u Petrinjskoj 28.