Amethyst Lotus Seed Short ogrlica

203,00 (1.529,50 kn)

Opis

Kreirana od prirodnog sjemena lotosa, zaključanog u ljusci lotosovih pupova i ukrašenog brilijantnom ljubičastom bojom dragog kamena ametista, ova ogrlica ostavlja bez daha. Izrađena je od 925 srebra s 18 karatnim zlatom i dragim kamenom ametistom predstavljajući graciozan podsjetnik na nadu, unutarnji mir i ljepotu.   

 

Informacije o proizvodu: 
Sjeme prirodnog lotosa kapsulirano je u srebro 925 i optočeno 18 karatnim zlatom s dragim kamenom ametistom.

 

Dimenzije:

Duljina lanca: 440 mm
Širina: 15 mm
Duljina privjeska: 30 mm
Ametist: približno: 1,55 CT


ŠIFRA ARTIKLA: R4LOTSG1
Vaš Risis nakit možete održavati na način da ga prebrišete tkaninom koja ne ostavlja dlačice nakon upotrebe. Ne prskati parfem ili bilo kakvu tekućinu koja sadržava alkohol preko nakita.

Risis nakit obložen je 24-karatnim zlatom, rodijem ili drugim plemenitim metalima jedinstvenima za Risis.

Za nakit pokrivamo bilo koji proizvodni nedostatak godinu dana od trenutka kada ste ga kupili, isključujući prirodno trošenje. Kratki savjet bio bi da nakit prebrišete mekanom tkaninom nakon upotrebe, a povremeno ga možete prebrisati i nježnim sapunom.

Uz Risis nakit dolazi i knjižica s jamstvom koja sadrži informacije o pravilnoj i adekvatnoj brizi za nakit. Molimo vas da zadržite svoju knjižicu garancije, nakit i račun ako Vam zatreba bilo kakva usluga nakon kupnje. U slučaju bilo kakvog problema, slobodno nas kontaktirajte ili posjetite u Petrinjskoj 28.