Cymbidium Orchid naušnice

84,50 (636,67 kn) 92,00 (693,17 kn)

Opis

Cymbidium naušnice ne prestaju plijeniti pažnju! Kreirane su od orhideje koja simbolizira mjesec prosinca što ih čini idealnim poklonom dragoj osobi. ⁠Posebna formula izrade koja se čuva kao najstroža tajna preko 30 godina i kvalitetan materijal, čine naušnice iznimno laganima i nježnima za kožu.⁠ Naše bestseller naušnice dnevnim ili večernjim kombinacijama daju dašak glamura i elegancije. Dolaze optočene u 24 karatno švicarsko zlato ili u kombinaciji 24 karatnog švicarskog zlata i plemenitog metala paladija.   


ŠIFRA ARTIKLA: R5ORC12G (Zlato)
ŠIFRA ARTIKLA: R5ORC12B (Rodij Zlato)
Vaš Risis nakit možete održavati na način da ga prebrišete tkaninom koja ne ostavlja dlačice nakon upotrebe. Ne prskati parfem ili bilo kakvu tekućinu koja sadržava alkohol preko nakita.

Risis nakit obložen je 24-karatnim zlatom, rodijem ili drugim plemenitim metalima jedinstvenima za Risis.

Za nakit pokrivamo bilo koji proizvodni nedostatak godinu dana od trenutka kada ste ga kupili, isključujući prirodno trošenje. Kratki savjet bio bi da nakit prebrišete mekanom tkaninom nakon upotrebe, a povremeno ga možete prebrisati i nježnim sapunom.

Uz Risis nakit dolazi i knjižica s jamstvom koja sadrži informacije o pravilnoj i adekvatnoj brizi za nakit. Molimo vas da zadržite svoju knjižicu garancije, nakit i račun ako Vam zatreba bilo kakva usluga nakon kupnje. U slučaju bilo kakvog problema, slobodno nas kontaktirajte ili posjetite u Petrinjskoj 28.