Dawn naušnice s dragim kamenom rozog kvarca

110,00 (828,80 kn)

Opis

Cvijet slak optočen je 24 karatnim švicarskim zlatom i ukrašen dragim kamenom rozog kvarca koji simbolizira bezuvjetnu ljubav. Dawn kolekcija odiše glamurom, a naušnice možete kombinirati na dva načina, što ih čini nepresušnim izvorom inspiracije. Idealno nadopunjuju svaku kombinaciju i daju joj dašak elegancije.   

 

Informacije o proizvodu: 
Cvijet slak optočen 24 karatnim švicarskim zlatom i obogaćen dragim kamenom rozog kvarca.

 

Dimenzije:

Rozi kvarca: veličina približno 10 mm x 2 mm
Duljina: 40 mm
Širina: 16 mm


ŠIFRA ARTIKLA: R5MGXPG1
Vaš Risis nakit možete održavati na način da ga prebrišete tkaninom koja ne ostavlja dlačice nakon upotrebe. Ne prskati parfem ili bilo kakvu tekućinu koja sadržava alkohol preko nakita.

Risis nakit obložen je 24-karatnim zlatom, rodijem ili drugim plemenitim metalima jedinstvenima za Risis.

Za nakit pokrivamo bilo koji proizvodni nedostatak godinu dana od trenutka kada ste ga kupili, isključujući prirodno trošenje. Kratki savjet bio bi da nakit prebrišete mekanom tkaninom nakon upotrebe, a povremeno ga možete prebrisati i nježnim sapunom.

Uz Risis nakit dolazi i knjižica s jamstvom koja sadrži informacije o pravilnoj i adekvatnoj brizi za nakit. Molimo vas da zadržite svoju knjižicu garancije, nakit i račun ako Vam zatreba bilo kakva usluga nakon kupnje. U slučaju bilo kakvog problema, slobodno nas kontaktirajte ili posjetite u Petrinjskoj 28.