Gentle broš/ogrlica

111,49 (840,02 kn)

Opis

Broš/ogrlica kreirani od prave, ručno ubrane orhideje, optočene u omiljeno 18 karatno rozo zlato i plemeniti metal rodij, jedan od 3 plemenita metala, a koji ogrlici osigurava dugotrajnost i čvrstoću. Osvojit će te svojom funkcionalnošću i elegancijom! Možeš je kombinirati kao broš na svoja omiljena odijela, košulje ili šešire te kao ogrlicu koja će postati nepresušan izvor inspiracije za tvoje casual, večernje i chic poslovne modne kombinacije. Jedva te čeka razmaziti!   

 

Informacije o proizvodu: 
Prirodna ‘Aeridovanda Vieng Ping’ orhideja optočena 18K rozim zlatom i plemenitim metalom rodijem.

 

Dimenzije:

Duljina lanca: 450 mm
Dužina: 30 mm
Širina: 30 mm


ŠIFRA ARTIKLA: RGAS2DPA
Vaš Risis nakit možete održavati na način da ga prebrišete tkaninom koja ne ostavlja dlačice nakon upotrebe. Ne prskati parfem ili bilo kakvu tekućinu koja sadržava alkohol preko nakita.

Risis nakit obložen je 24-karatnim zlatom, rodijem ili drugim plemenitim metalima jedinstvenima za Risis.

Za nakit pokrivamo bilo koji proizvodni nedostatak godinu dana od trenutka kada ste ga kupili, isključujući prirodno trošenje. Kratki savjet bio bi da nakit prebrišete mekanom tkaninom nakon upotrebe, a povremeno ga možete prebrisati i nježnim sapunom.

Uz Risis nakit dolazi i knjižica s jamstvom koja sadrži informacije o pravilnoj i adekvatnoj brizi za nakit. Molimo vas da zadržite svoju knjižicu garancije, nakit i račun ako Vam zatreba bilo kakva usluga nakon kupnje. U slučaju bilo kakvog problema, slobodno nas kontaktirajte ili posjetite u Petrinjskoj 28.