Gorgeous narukvica

105,00 (791,12 kn)

Opis

Spoj orhideje proglašene simbolom Singapura - Vanda Miss Joaquim, te prekrasnog hibrida orhideje - Ascocenda čine našu ‘Gorgeous’ narukvicu! ⁠ Osim što naglašava tvoju ženstvenost i eleganciju, predstavlja i otmjen dodatak koji će uokviriti svaku tvoju modnu kombinaciju. ⁠Cvjetovi orhideja i lanac ogrlice optočeni su 18 karatnim švicarskim zlatom i plemenitim metalom rodijem koji im daje čvrstoću.   

 

Informacije o proizvodu: 
Optočena 18 karatnim švicarskim zlatom i plemenitim metalom rodijem

 

Dimenzije:

Duljina lanca: 220 mm


ŠIFRA ARTIKLA: R1ASC3B1
Vaš Risis nakit možete održavati na način da ga prebrišete tkaninom koja ne ostavlja dlačice nakon upotrebe. Ne prskati parfem ili bilo kakvu tekućinu koja sadržava alkohol preko nakita.

Risis nakit obložen je 24-karatnim zlatom, rodijem ili drugim plemenitim metalima jedinstvenima za Risis.

Za nakit pokrivamo bilo koji proizvodni nedostatak godinu dana od trenutka kada ste ga kupili, isključujući prirodno trošenje. Kratki savjet bio bi da nakit prebrišete mekanom tkaninom nakon upotrebe, a povremeno ga možete prebrisati i nježnim sapunom.

Uz Risis nakit dolazi i knjižica s jamstvom koja sadrži informacije o pravilnoj i adekvatnoj brizi za nakit. Molimo vas da zadržite svoju knjižicu garancije, nakit i račun ako Vam zatreba bilo kakva usluga nakon kupnje. U slučaju bilo kakvog problema, slobodno nas kontaktirajte ili posjetite u Petrinjskoj 28.