Grace naušnice

139,36 (1.050,01 kn)

Opis

Crpeći inspiraciju iz padajućih kapi rose, ove naušnice su istovremeno moderne i impresivne. Luksuzne nijanse zlatne, ljubičaste i srebrne stapaju se zajedno stvarajući paletu boja prikladnih za nošenje na posao ili svečanu večeru. Kreirane od dragog kamena ametista, 18 karatnog švicarskog zlata, plemenitog metala rodija koji joj daje čvrstoću i 925 srebra vječni su čuvari uspomena.   

 

Informacije o proizvodu: 
925 srebro optočeno 18 karatnim švicarskim zlatom i plemenitim metalom rodijem te dragim kamenom ametistom.

 

Dimenzije:

Veličina dragog kamena: 8 x 4 mm


ŠIFRA ARTIKLA: R5TOGMB1
Vaš Risis nakit možete održavati na način da ga prebrišete tkaninom koja ne ostavlja dlačice nakon upotrebe. Ne prskati parfem ili bilo kakvu tekućinu koja sadržava alkohol preko nakita.

Risis nakit obložen je 24-karatnim zlatom, rodijem ili drugim plemenitim metalima jedinstvenima za Risis.

Za nakit pokrivamo bilo koji proizvodni nedostatak godinu dana od trenutka kada ste ga kupili, isključujući prirodno trošenje. Kratki savjet bio bi da nakit prebrišete mekanom tkaninom nakon upotrebe, a povremeno ga možete prebrisati i nježnim sapunom.

Uz Risis nakit dolazi i knjižica s jamstvom koja sadrži informacije o pravilnoj i adekvatnoj brizi za nakit. Molimo vas da zadržite svoju knjižicu garancije, nakit i račun ako Vam zatreba bilo kakva usluga nakon kupnje. U slučaju bilo kakvog problema, slobodno nas kontaktirajte ili posjetite u Petrinjskoj 28.