Grace Statement ogrlica

331,81 (2.500,02 kn)

Opis

Ova statement ogrlica oduzima dah svojim dizajnom! Daje dašak elegancije tvojim modnim kombinacijama. Moderan i minimalistički oblik postiže čistim linijama i siluetom ogrlice. Kreirana od dragog kamena ametista, 18 karatnog švicarskog zlata, plemenitog metala rodija koji joj daje čvrstoću i 925 srebra, ova ogrlica čuvar je obiteljskih uspomena generacijama.   

 

Informacije o proizvodu: 
925 srebro optočeno 18 karatnim švicarskim zlatom i plemenitim metalom rodijem te dragim kamenom ametistom.

 

Dimenzije:

Veličina dragog kamena ametista: 12 x 6mm


ŠIFRA ARTIKLA: R4TOGLB1
Vaš Risis nakit možete održavati na način da ga prebrišete tkaninom koja ne ostavlja dlačice nakon upotrebe. Ne prskati parfem ili bilo kakvu tekućinu koja sadržava alkohol preko nakita.

Risis nakit obložen je 24-karatnim zlatom, rodijem ili drugim plemenitim metalima jedinstvenima za Risis.

Za nakit pokrivamo bilo koji proizvodni nedostatak godinu dana od trenutka kada ste ga kupili, isključujući prirodno trošenje. Kratki savjet bio bi da nakit prebrišete mekanom tkaninom nakon upotrebe, a povremeno ga možete prebrisati i nježnim sapunom.

Uz Risis nakit dolazi i knjižica s jamstvom koja sadrži informacije o pravilnoj i adekvatnoj brizi za nakit. Molimo vas da zadržite svoju knjižicu garancije, nakit i račun ako Vam zatreba bilo kakva usluga nakon kupnje. U slučaju bilo kakvog problema, slobodno nas kontaktirajte ili posjetite u Petrinjskoj 28.