Lotus Bloom prsten

153,00 (1.152,78 kn)

Opis

Kreiran sa posebnom pažnjom i ljubavlju, okrunjen dragim kamenom ružičastim kvarcom, 925 srebrom te presvučen 18 karatnim zlatom i plemenitim metalom rodijem koji joj daje čvrstoću, ovaj prsten vašim modnim kombinacijama daje dašak elegancije i luksuza. Posebnim ga čini lotos, cvijet koji nas svakodnevno podsjeća kako svatko od nas ima skrivenu unutrašnju snagu i ljepotu koja čeka svoj trenutak. ⁠Jedva vas čeka razmaziti!   

 

Informacije o proizvodu: 
Prsten izrađen od 925 srebra optočenog 18 karatnim zlatom. Kombinacija materijala obogaćena je i plemenitim rodijem, kao i dragim kamenom rozog kvarca.

 

Dimenzije:

Veličina (US): 6,5
Širina: 22 mm
Visina: 17 mm
Ružičasti kvarc: približno 0,22 CT


ŠIFRA ARTIKLA: R8LSRSB1
Vaš Risis nakit možete održavati na način da ga prebrišete tkaninom koja ne ostavlja dlačice nakon upotrebe. Ne prskati parfem ili bilo kakvu tekućinu koja sadržava alkohol preko nakita.

Risis nakit obložen je 24-karatnim zlatom, rodijem ili drugim plemenitim metalima jedinstvenima za Risis.

Za nakit pokrivamo bilo koji proizvodni nedostatak godinu dana od trenutka kada ste ga kupili, isključujući prirodno trošenje. Kratki savjet bio bi da nakit prebrišete mekanom tkaninom nakon upotrebe, a povremeno ga možete prebrisati i nježnim sapunom.

Uz Risis nakit dolazi i knjižica s jamstvom koja sadrži informacije o pravilnoj i adekvatnoj brizi za nakit. Molimo vas da zadržite svoju knjižicu garancije, nakit i račun ako Vam zatreba bilo kakva usluga nakon kupnje. U slučaju bilo kakvog problema, slobodno nas kontaktirajte ili posjetite u Petrinjskoj 28.