Love Story Saga Seed naušnice

165,90 (1.249,97 kn)

Opis

Izrađene od 925 srebra i optočene 18 karatnim zlatom te plemenitim metalom rodijem koji im daje čvrstoću, ove naušnice osvojit će vas efektnim crvenim “Red Lucky” sjemenkama.⠀ Još se nazivaju sjemenkama sreće koje evociraju slatke uspomene na sreću, a objedinjene su cvijetom lotusa, što ih čini idealnim poklonom dragoj osobi.   

 

Informacije o proizvodu: 
Red Lucky sjemenke i cvijet lotusa optočen 925 srebrom i 24 karatnim švicarskim zlatom te plemenitim metalom rodijem koji joj daje čvrstoću.

 

Dimenzije:

Duljina lanca: 15 mm
Širina: 8 mm
Visina: 16 mm


ŠIFRA ARTIKLA: R5LHTSG1
Vaš Risis nakit možete održavati na način da ga prebrišete tkaninom koja ne ostavlja dlačice nakon upotrebe. Ne prskati parfem ili bilo kakvu tekućinu koja sadržava alkohol preko nakita.

Risis nakit obložen je 24-karatnim zlatom, rodijem ili drugim plemenitim metalima jedinstvenima za Risis.

Za nakit pokrivamo bilo koji proizvodni nedostatak godinu dana od trenutka kada ste ga kupili, isključujući prirodno trošenje. Kratki savjet bio bi da nakit prebrišete mekanom tkaninom nakon upotrebe, a povremeno ga možete prebrisati i nježnim sapunom.

Uz Risis nakit dolazi i knjižica s jamstvom koja sadrži informacije o pravilnoj i adekvatnoj brizi za nakit. Molimo vas da zadržite svoju knjižicu garancije, nakit i račun ako Vam zatreba bilo kakva usluga nakon kupnje. U slučaju bilo kakvog problema, slobodno nas kontaktirajte ili posjetite u Petrinjskoj 28.