Luscious Orchid broš

95,00 (715,78 kn)

Opis

Luscious Orchid broš/ogrlica svestran je modni dodatak koji se može nositi na dva načina – kao broš te kao privjesak na Vašem vlastitom lančiću.

Ovaj broš/ogrlica načinjen je od svježeg, ručno ubranog cvijeća koje je posebnom pažnjom obrađeno. Tako nastaje ovaj jedinstven komad nakita koji zauvijek čuva komadić prirode u sebi.

Informacije o proizvodu:
Pirodna orhideja Aeridovanda Vieng Ping optočena 24 karatnim švicarskim zlatom i paladijem.

Dimenzije:
Duljina: 30 mm
Širina: 30 mm
(Lančić nije uključen)

Šifra artikla: RPAS2DPP

Vaš Risis nakit možete održavati na način da ga prebrišete tkaninom koja ne ostavlja dlačice nakon upotrebe. Ne prskati parfem ili bilo kakvu tekućinu koja sadržava alkohol preko nakita.

Risis nakit obložen je 24-karatnim zlatom, rodijem ili drugim plemenitim metalima jedinstvenima za Risis.

Za nakit pokrivamo bilo koji proizvodni nedostatak godinu dana od trenutka kada ste ga kupili, isključujući prirodno trošenje. Kratki savjet bio bi da nakit prebrišete mekanom tkaninom nakon upotrebe, a povremeno ga možete prebrisati i nježnim sapunom.

Uz Risis nakit dolazi i knjižica s jamstvom koja sadrži informacije o pravilnoj i adekvatnoj brizi za nakit. Molimo vas da zadržite svoju knjižicu garancije, nakit i račun ako Vam zatreba bilo kakva usluga nakon kupnje. U slučaju bilo kakvog problema, slobodno nas kontaktirajte ili posjetite u Petrinjskoj 28.