Majestic Orchid naušnica

385,00 (2.900,78 kn)

Opis

Naušnica Majestic Orchid oda je ženstvenosti te svoj njezinoj snazi i delikatnosti.

Elegantna orhideja cvijeta u punom sjaju Art Deco stila sa svojim geometričnim linijama i oblicima koji se besprijekorno stapaju s fluidnošću metalnih resica.

Majestic Orchid naušnica sastoji se od četiri odvojiva dijela koji se mogu nositi na osam različitih načina. Središnja orhideja naglašena je Art Deco geometrijskim oblikom u krem i ružičastoj boji te je okićena visećim kristalom granata. Svaki djelić ove kreacije može se rastaviti i sastaviti u osam različitih kombinacija kako biste upotpunili svaku svoju modnu kombinaciju.

Informacije o proizvodu:

Optočene 18 karatnim i 24 karatnim švicarskim zlatom s krem i ružičastim emajlom te okićene kristalom granata.

 Dimenzije:

Duljina: 105 mm
Širina: 39 mm
Visina: 10 mm

ŠIFRA ARTIKLA: R5STLG01

Vaš Risis nakit možete održavati na način da ga prebrišete tkaninom koja ne ostavlja dlačice nakon upotrebe. Ne prskati parfem ili bilo kakvu tekućinu koja sadržava alkohol preko nakita.

Risis nakit obložen je 24-karatnim zlatom, rodijem ili drugim plemenitim metalima jedinstvenima za Risis.

Za nakit pokrivamo bilo koji proizvodni nedostatak godinu dana od trenutka kada ste ga kupili, isključujući prirodno trošenje. Kratki savjet bio bi da nakit prebrišete mekanom tkaninom nakon upotrebe, a povremeno ga možete prebrisati i nježnim sapunom.

Uz Risis nakit dolazi i knjižica s jamstvom koja sadrži informacije o pravilnoj i adekvatnoj brizi za nakit. Molimo vas da zadržite svoju knjižicu garancije, nakit i račun ako Vam zatreba bilo kakva usluga nakon kupnje. U slučaju bilo kakvog problema, slobodno nas kontaktirajte ili posjetite u Petrinjskoj 28.