Morning Glory Leaf naušnice

153,00 (1.152,78 kn)

Opis

Morning Glory naušnice kreirane su od cvijeta slaka koji simbolizira hrabrost! Malen i nježan, a opet dovoljno snažan, optočen je u 24 karatno švicarsko zlato i ukrašen prirodnim perlicama školjke. List se ručno bira iz vrta tako da mogu postojati male razlike u obliku i veličini. Svaki je poseban na svoj način i pridonosi posebnosti ovog unikatnog nakita. Stvorene su za sve prigode i jedva te čekaju razmaziti.   

 

Informacije o proizvodu: 
List jutarnje slave optočen je u 24 karatno švicarsko zlato s prirodnim perlicama školjke.

 

Dimenzije:

Duljina: 47mm


ŠIFRA ARTIKLA: R5MGSMG1
Vaš Risis nakit možete održavati na način da ga prebrišete tkaninom koja ne ostavlja dlačice nakon upotrebe. Ne prskati parfem ili bilo kakvu tekućinu koja sadržava alkohol preko nakita.

Risis nakit obložen je 24-karatnim zlatom, rodijem ili drugim plemenitim metalima jedinstvenima za Risis.

Za nakit pokrivamo bilo koji proizvodni nedostatak godinu dana od trenutka kada ste ga kupili, isključujući prirodno trošenje. Kratki savjet bio bi da nakit prebrišete mekanom tkaninom nakon upotrebe, a povremeno ga možete prebrisati i nježnim sapunom.

Uz Risis nakit dolazi i knjižica s jamstvom koja sadrži informacije o pravilnoj i adekvatnoj brizi za nakit. Molimo vas da zadržite svoju knjižicu garancije, nakit i račun ako Vam zatreba bilo kakva usluga nakon kupnje. U slučaju bilo kakvog problema, slobodno nas kontaktirajte ili posjetite u Petrinjskoj 28.