Natural Rose Petal naušnice s biserom

184,50 (1.390,12 kn)

Opis

Ova kolekcija spaja ljepotu bisera s ručno ubranim laticama ruže optočenima u 24 karatno švicarsko zlato. Svaka ruža je po prirodi jedinstvena, stoga možete biti sigurni da je vaš nakit unikatan. Naušnice su obogaćene i pravim biserom koji im daje dozu romantike i nježnosti. Kombinacija bisera i ruže djeluje nježno i romantično, a svakoj kombinaciji pruža dozu elegancije.   

 

Informacije o proizvodu: 
Prirodne latice ruže optočene su u 24 karatnom švicarskom zlatu, ukrašene pravim biserom. Naušnice su ukrašene biserom, a svaka je latica unikatna, kreirana u prirodi i usavršena dodirom čovjeka.

 

Dimenzije:

Duljina: 43 mm
Veličina bisera: 8 mm


ŠIFRA ARTIKLA: R5ROSMG1
Vaš Risis nakit možete održavati na način da ga prebrišete tkaninom koja ne ostavlja dlačice nakon upotrebe. Ne prskati parfem ili bilo kakvu tekućinu koja sadržava alkohol preko nakita.

Risis nakit obložen je 24-karatnim zlatom, rodijem ili drugim plemenitim metalima jedinstvenima za Risis.

Za nakit pokrivamo bilo koji proizvodni nedostatak godinu dana od trenutka kada ste ga kupili, isključujući prirodno trošenje. Kratki savjet bio bi da nakit prebrišete mekanom tkaninom nakon upotrebe, a povremeno ga možete prebrisati i nježnim sapunom.

Uz Risis nakit dolazi i knjižica s jamstvom koja sadrži informacije o pravilnoj i adekvatnoj brizi za nakit. Molimo vas da zadržite svoju knjižicu garancije, nakit i račun ako Vam zatreba bilo kakva usluga nakon kupnje. U slučaju bilo kakvog problema, slobodno nas kontaktirajte ili posjetite u Petrinjskoj 28.