Natural Rose Petal prsten s biserom

166,00 (1.250,73 kn)

Opis

Prsten koji spaja ljepotu bisera s ručno ubranim laticama ruže optočenima u 24 karatno švicarsko zlato. Svaka ruža je po prirodi jedinstvena, zbog čega nećete naići na dva identična prstena. Prsten je obogaćen i pravim biserom koji mu daje dozu romantike i nježnosti. Kombinacija bisera i ruže djeluje nježno i romantično, a svakoj kombinaciji pruža dozu elegancije.   

 

Informacije o proizvodu: 
Prave latice ruže optočene su u 24 karatnom švicarskom zlatu. Prsten je ukrašen biserom, a svaka je latica unikatna, kreirana u prirodi i usavršena dodirom čovjeka.

 

Dimenzije:

Veličina (US): 6,5
Duljina latica: 35 mm
Veličina bisera: 11 mm


ŠIFRA ARTIKLA: R8ROS6G1
Vaš Risis nakit možete održavati na način da ga prebrišete tkaninom koja ne ostavlja dlačice nakon upotrebe. Ne prskati parfem ili bilo kakvu tekućinu koja sadržava alkohol preko nakita.

Risis nakit obložen je 24-karatnim zlatom, rodijem ili drugim plemenitim metalima jedinstvenima za Risis.

Za nakit pokrivamo bilo koji proizvodni nedostatak godinu dana od trenutka kada ste ga kupili, isključujući prirodno trošenje. Kratki savjet bio bi da nakit prebrišete mekanom tkaninom nakon upotrebe, a povremeno ga možete prebrisati i nježnim sapunom.

Uz Risis nakit dolazi i knjižica s jamstvom koja sadrži informacije o pravilnoj i adekvatnoj brizi za nakit. Molimo vas da zadržite svoju knjižicu garancije, nakit i račun ako Vam zatreba bilo kakva usluga nakon kupnje. U slučaju bilo kakvog problema, slobodno nas kontaktirajte ili posjetite u Petrinjskoj 28.