Orchid Bough prsten

98,50 (742,15 kn)

Opis

Kombinirajući prirodni oblik pupoljka orhideje Ascocenda i ljepotu njegovih grana, kolekcija Orchid Bough prikazuje kreativni štih RISIS -a koji je cvjetao godinama. Osim što naglašava tvoju ženstvenost i eleganciju, predstavlja i otmjen dodatak koji će uokviriti svaku tvoju modnu kombinaciju.

Informacije o proizvodu:
Prirodna Ascocenda Orhideja optočena 18 karatnim rozim zlatom i plemenitim metalom paladijem.

Dimenzije:
Veličina (US): 6
Duljina: 20 mm
Širina: 15 mm

ŠIFRA ARTIKLA: R8ORB6RA

Vaš Risis nakit možete održavati na način da ga prebrišete tkaninom koja ne ostavlja dlačice nakon upotrebe. Ne prskati parfem ili bilo kakvu tekućinu koja sadržava alkohol preko nakita.

Risis nakit obložen je 24-karatnim zlatom, rodijem ili drugim plemenitim metalima jedinstvenima za Risis.

Za nakit pokrivamo bilo koji proizvodni nedostatak godinu dana od trenutka kada ste ga kupili, isključujući prirodno trošenje. Kratki savjet bio bi da nakit prebrišete mekanom tkaninom nakon upotrebe, a povremeno ga možete prebrisati i nježnim sapunom.

Uz Risis nakit dolazi i knjižica s jamstvom koja sadrži informacije o pravilnoj i adekvatnoj brizi za nakit. Molimo vas da zadržite svoju knjižicu garancije, nakit i račun ako Vam zatreba bilo kakva usluga nakon kupnje. U slučaju bilo kakvog problema, slobodno nas kontaktirajte ili posjetite u Petrinjskoj 28.