Promesse prsten

114,50 (862,70 kn)

Opis

Izrađen od pravog cvijeta zvanog Kristov trn (Euphorbia milii Des Moul.), koji predstavlja trajnu polusukulentnu biljku, Promesse prsten dolazi optočen 24 karatnim zlatom ili 18 karatnim rozim zlatom i plemenitim metalom rodijem koji mu daje čvrstoću i otpornost.   

 

Informacije o proizvodu: 
Prsten izrađen od pravog cvijeta Euphorbia Milii optočenog 24 karatnim švicarskim zlatom ili 18 karatnim ružičastim zlatom.

 

Dimenzije:

Veličina (US): 6,5
Duljina: 36 - 40 mm
Širina: 29 - 35 mm


ŠIFRA ARTIKLA: R8PRO6G1 (Zlato)
ŠIFRA ARTIKLA: R8PRO6A1 (Rozo Ylato)
Vaš Risis nakit možete održavati na način da ga prebrišete tkaninom koja ne ostavlja dlačice nakon upotrebe. Ne prskati parfem ili bilo kakvu tekućinu koja sadržava alkohol preko nakita.

Risis nakit obložen je 24-karatnim zlatom, rodijem ili drugim plemenitim metalima jedinstvenima za Risis.

Za nakit pokrivamo bilo koji proizvodni nedostatak godinu dana od trenutka kada ste ga kupili, isključujući prirodno trošenje. Kratki savjet bio bi da nakit prebrišete mekanom tkaninom nakon upotrebe, a povremeno ga možete prebrisati i nježnim sapunom.

Uz Risis nakit dolazi i knjižica s jamstvom koja sadrži informacije o pravilnoj i adekvatnoj brizi za nakit. Molimo vas da zadržite svoju knjižicu garancije, nakit i račun ako Vam zatreba bilo kakva usluga nakon kupnje. U slučaju bilo kakvog problema, slobodno nas kontaktirajte ili posjetite u Petrinjskoj 28.