Promesse Slider ogrlica

153,00 (1.152,78 kn)

Out of stock

Opis

Izrađena od pravog cvijeta zvanog Kristov trn (Euphorbia milii Des Moul.), koji predstavlja trajnu polusukulentnu biljku, Promesse slider ogrlica optočena je 24 karatnim zlatom i plemenitim metalom rodijem koji joj daje čvrstoću i otpornost. Dodatnu čar joj daje klizni patent na kojem privjesak cvijeta može kliziti po ogrlici i tako vam dati potpunu slobodu u kombiniranju ogrlice čak 6 različitih načina, uključujući i kao remen.   

 

Informacije o proizvodu: 
Ogrlica izrađena od pravog cvijeta Euphorbia Milii optočenog 24 karatnim švicarskim zlatom i plemenitim metalom rodijem.

 

Dimenzije:

Duljina lanca: 1000 mm
Duljina: 32 - 40 mm
Širina: 28 - 38 mm


ŠIFRA ARTIKLA: RGPROSCG
Vaš Risis nakit možete održavati na način da ga prebrišete tkaninom koja ne ostavlja dlačice nakon upotrebe. Ne prskati parfem ili bilo kakvu tekućinu koja sadržava alkohol preko nakita.

Risis nakit obložen je 24-karatnim zlatom, rodijem ili drugim plemenitim metalima jedinstvenima za Risis.

Za nakit pokrivamo bilo koji proizvodni nedostatak godinu dana od trenutka kada ste ga kupili, isključujući prirodno trošenje. Kratki savjet bio bi da nakit prebrišete mekanom tkaninom nakon upotrebe, a povremeno ga možete prebrisati i nježnim sapunom.

Uz Risis nakit dolazi i knjižica s jamstvom koja sadrži informacije o pravilnoj i adekvatnoj brizi za nakit. Molimo vas da zadržite svoju knjižicu garancije, nakit i račun ako Vam zatreba bilo kakva usluga nakon kupnje. U slučaju bilo kakvog problema, slobodno nas kontaktirajte ili posjetite u Petrinjskoj 28.