Purple Lotus naušnice

237,50 (1.789,44 kn)

Opis

Naglašene laticama lotosa, ove naušnice okrunjene su dragim kamenom ametistom, 925 srebrom, presvučene 18 karatnim zlatom i plemenitim metalom rodijem koji im daje dodatnu čvrstoću i otpornost. Otmjene i senzualne, Purple Lotus naušnice, odišu elegancijom i upotpunjuju svaku modnu kombinaciju.   

 

Informacije o proizvodu: 
Naušnice izrađene od 925 srebra i optočene 18 karatnim zlatom te plemenitim metalom rodijem obogaćenim dragim kamenom ametistom.

 

Dimenzije:

Duljina naušnice: 30 mm
Širina: 19 mm


ŠIFRA ARTIKLA: R5LSASB1
Vaš Risis nakit možete održavati na način da ga prebrišete tkaninom koja ne ostavlja dlačice nakon upotrebe. Ne prskati parfem ili bilo kakvu tekućinu koja sadržava alkohol preko nakita.

Risis nakit obložen je 24-karatnim zlatom, rodijem ili drugim plemenitim metalima jedinstvenima za Risis.

Za nakit pokrivamo bilo koji proizvodni nedostatak godinu dana od trenutka kada ste ga kupili, isključujući prirodno trošenje. Kratki savjet bio bi da nakit prebrišete mekanom tkaninom nakon upotrebe, a povremeno ga možete prebrisati i nježnim sapunom.

Uz Risis nakit dolazi i knjižica s jamstvom koja sadrži informacije o pravilnoj i adekvatnoj brizi za nakit. Molimo vas da zadržite svoju knjižicu garancije, nakit i račun ako Vam zatreba bilo kakva usluga nakon kupnje. U slučaju bilo kakvog problema, slobodno nas kontaktirajte ili posjetite u Petrinjskoj 28.