Purple Lotus ogrlica

237,50 (1.789,44 kn)

Opis

Naglašena laticama lotosa, ova ogrlica okrunjena je dragim kamenom ametistom, 925 srebrom i presvučena 18 karatnim zlatom. Kombinacija srebra, zlata i rodija s dragim kamenom ametistom čini ju još posebnijom i zanimljivijom, jedinstvenom za svaku ženu. Jedva vas čeka razmaziti!   

 

Informacije o proizvodu: 
Ogrlica izrađena od srebra 925, optočena 18 karatnim zlatom i plemenitim metalom rodijem s dragim kamenom ametistom.

 

Dimenzije:

Duljina lanca: 430 mm
Duljina privjeska: 25 mm
Širina privjeska: 35 mm


ŠIFRA ARTIKLA: R4LSASB1
Vaš Risis nakit možete održavati na način da ga prebrišete tkaninom koja ne ostavlja dlačice nakon upotrebe. Ne prskati parfem ili bilo kakvu tekućinu koja sadržava alkohol preko nakita.

Risis nakit obložen je 24-karatnim zlatom, rodijem ili drugim plemenitim metalima jedinstvenima za Risis.

Za nakit pokrivamo bilo koji proizvodni nedostatak godinu dana od trenutka kada ste ga kupili, isključujući prirodno trošenje. Kratki savjet bio bi da nakit prebrišete mekanom tkaninom nakon upotrebe, a povremeno ga možete prebrisati i nježnim sapunom.

Uz Risis nakit dolazi i knjižica s jamstvom koja sadrži informacije o pravilnoj i adekvatnoj brizi za nakit. Molimo vas da zadržite svoju knjižicu garancije, nakit i račun ako Vam zatreba bilo kakva usluga nakon kupnje. U slučaju bilo kakvog problema, slobodno nas kontaktirajte ili posjetite u Petrinjskoj 28.