Rare slider ogrlica sa Swarovski kristalima

158,00 (1.190,45 kn)

Opis

Ogrlica kreirana od prave, ručno ubrane orhideje, optočena u omiljeno 24 karatno švicarsko zlato i plemeniti metal rodij koji ogrlici osigurava dugotrajnost i čvrstoću. ‘Rare’ slider ogrlica jedan je od naših bestsellera, a ne prolazi nezapaženo zahvaljujući bogatom cvijetu orhideje ukrašenom Swarovski kristalima. Možeš je kombinirati na čak 6 različitih načina, uključujući i kao remen. Zahvaljujući patentiranom slider zatvaraču koji cvijetu orhideje omogućava da klizi po lancu, ogrlica će postati nepresušan izvor inspiracije za tvoje casual i chic poslovne modne kombinacije.   

 

Informacije o proizvodu: 
Prirodna ‘Dendrobium Merry Island’ orhideja optočena 24K švicarskim zlatom i plemenitim metalom rodijem te ukrašena Swarovski kristalima.

 

Dimenzije:

Duljina lanca: 1000 mm
Širina: 37-45 mm


ŠIFRA ARTIKLA: RGDS1SCB
Vaš Risis nakit možete održavati na način da ga prebrišete tkaninom koja ne ostavlja dlačice nakon upotrebe. Ne prskati parfem ili bilo kakvu tekućinu koja sadržava alkohol preko nakita.

Risis nakit obložen je 24-karatnim zlatom, rodijem ili drugim plemenitim metalima jedinstvenima za Risis.

Za nakit pokrivamo bilo koji proizvodni nedostatak godinu dana od trenutka kada ste ga kupili, isključujući prirodno trošenje. Kratki savjet bio bi da nakit prebrišete mekanom tkaninom nakon upotrebe, a povremeno ga možete prebrisati i nježnim sapunom.

Uz Risis nakit dolazi i knjižica s jamstvom koja sadrži informacije o pravilnoj i adekvatnoj brizi za nakit. Molimo vas da zadržite svoju knjižicu garancije, nakit i račun ako Vam zatreba bilo kakva usluga nakon kupnje. U slučaju bilo kakvog problema, slobodno nas kontaktirajte ili posjetite u Petrinjskoj 28.