Red Garnet naušnice

144,67 (1.090,02 kn)

Opis

Red Garnet naušnice kreirane su od dragog kamena crvenog gerneta koji simbolizira ljubavi, a Natural Gemstones kolekcija će vas ostaviti bez daha! Elegantan i chic nakit iz ove kolekcije idealno nadopunjuje svaki outfit. Krasi je 6 prekrasnih i efektnih modela naušnica. Kolekcija je inspirirana detaljima Peranakan pločica i slavi umjetnost bogatog nasljeđa. Drago kamenje, poput gerneta, bijelog i plavog topaza te ametista pomno je birano kako bi savršeno nadopunilo 925 srebro optočeno 18 karatnim zlatom.   

 

Informacije o proizvodu: 
Naušnice izrađene su od 925 srebra optočenog 18 karatnim zlatom. Obogaćene su dragim kamenom crvenog gerneta.

 

Dimenzije:

Duljina: 12 mm
Širina: 12 mm


ŠIFRA ARTIKLA: R5PERSG2
Vaš Risis nakit možete održavati na način da ga prebrišete tkaninom koja ne ostavlja dlačice nakon upotrebe. Ne prskati parfem ili bilo kakvu tekućinu koja sadržava alkohol preko nakita.

Risis nakit obložen je 24-karatnim zlatom, rodijem ili drugim plemenitim metalima jedinstvenima za Risis.

Za nakit pokrivamo bilo koji proizvodni nedostatak godinu dana od trenutka kada ste ga kupili, isključujući prirodno trošenje. Kratki savjet bio bi da nakit prebrišete mekanom tkaninom nakon upotrebe, a povremeno ga možete prebrisati i nježnim sapunom.

Uz Risis nakit dolazi i knjižica s jamstvom koja sadrži informacije o pravilnoj i adekvatnoj brizi za nakit. Molimo vas da zadržite svoju knjižicu garancije, nakit i račun ako Vam zatreba bilo kakva usluga nakon kupnje. U slučaju bilo kakvog problema, slobodno nas kontaktirajte ili posjetite u Petrinjskoj 28.