Seductive Orchid broš/ogrlica

111,50 (840,10 kn)

Opis

Kao što i samo ime sugerira, ovaj predivan komad nakita s 18 karatnom ružičasto zlatnom pozlatom zaista je multifunkcionalan te se može nositi na dva načina

Jedinstven Seductive Orchid broš/ogrlica načinjen je od svježeg, ručno ubranog cvijeća koje je posebnom pažnjom obrađeno. Tako nastaje ovaj poseban komad nakita koji zauvijek čuva komadić prirode u sebi.

Informacije o proizvodu:
Prirodna Vanda Limbata orhideja optočena 18 karatnim rozim zlatom.

Dimenzije:
Duljina lančića: 450 mm
Duljina: 30 – 40 mm
Širina: 30 – 40 mm

ŠIFRA ARTIKLA: RGVS2DPA

Vaš Risis nakit možete održavati na način da ga prebrišete tkaninom koja ne ostavlja dlačice nakon upotrebe. Ne prskati parfem ili bilo kakvu tekućinu koja sadržava alkohol preko nakita.

Risis nakit obložen je 24-karatnim zlatom, rodijem ili drugim plemenitim metalima jedinstvenima za Risis.

Za nakit pokrivamo bilo koji proizvodni nedostatak godinu dana od trenutka kada ste ga kupili, isključujući prirodno trošenje. Kratki savjet bio bi da nakit prebrišete mekanom tkaninom nakon upotrebe, a povremeno ga možete prebrisati i nježnim sapunom.

Uz Risis nakit dolazi i knjižica s jamstvom koja sadrži informacije o pravilnoj i adekvatnoj brizi za nakit. Molimo vas da zadržite svoju knjižicu garancije, nakit i račun ako Vam zatreba bilo kakva usluga nakon kupnje. U slučaju bilo kakvog problema, slobodno nas kontaktirajte ili posjetite u Petrinjskoj 28.