Timeless Peranakan Stud naušnice s bijelim topazom

165,00 (1.243,19 kn)

Opis

Inspirirane detaljima Peranakan pločica, ove bezvremenske naušnice izrađene su od 925 srebra i optočene su 18 karatnim zlatom i uokvirene svjetlucavim white topaz dragim kamenom. Naušnice iz Natural Gemstones kolekcije koje će te šarmirati, svakoj casual, večernjoj ili poslovnoj kombinaciji daju dašak elegancije.   

 

Informacije o proizvodu: 
Naušnice izrađene od 925 srebra optočenog 18 karatnim zlatom i obogaćene dragim kamenom bijelog topaza.

 

Dimenzije:

Duljina: 12 mm
Širina: 12 mm


ŠIFRA ARTIKLA: R5PERSG5
Vaš Risis nakit možete održavati na način da ga prebrišete tkaninom koja ne ostavlja dlačice nakon upotrebe. Ne prskati parfem ili bilo kakvu tekućinu koja sadržava alkohol preko nakita.

Risis nakit obložen je 24-karatnim zlatom, rodijem ili drugim plemenitim metalima jedinstvenima za Risis.

Za nakit pokrivamo bilo koji proizvodni nedostatak godinu dana od trenutka kada ste ga kupili, isključujući prirodno trošenje. Kratki savjet bio bi da nakit prebrišete mekanom tkaninom nakon upotrebe, a povremeno ga možete prebrisati i nježnim sapunom.

Uz Risis nakit dolazi i knjižica s jamstvom koja sadrži informacije o pravilnoj i adekvatnoj brizi za nakit. Molimo vas da zadržite svoju knjižicu garancije, nakit i račun ako Vam zatreba bilo kakva usluga nakon kupnje. U slučaju bilo kakvog problema, slobodno nas kontaktirajte ili posjetite u Petrinjskoj 28.