Vintage Bamboo naušnice s bijelim topazom

230,00 (1.732,94 kn)

Opis

Vintage Bamboo naušnice sa dragim kamenom bijelog topaza izrađene su od 925 srebra optočenog 24 karatnim švicarskim zlatom i plemenitim metalom rodijem koji ima daje čvrstoću. Mogu se kombinirati na čak 6 načina, a simboliziraju jednostavnost u svojoj raskoši. ⁠Tvojoj modnoj kombinaciji daju dašak elegancije.   

 

Informacije o proizvodu: 
Naušnice izrađene od 925 srebra optočenog 24 karatnim švicarskim zlatom. Obogaćene su plemenitim metalom rodijem i dragim kamenom bijelog topaza.

 

Dimenzije:

Duljina: 15 mm
Širina: 10 mm


ŠIFRA ARTIKLA: R5BAMSB2
Vaš Risis nakit možete održavati na način da ga prebrišete tkaninom koja ne ostavlja dlačice nakon upotrebe. Ne prskati parfem ili bilo kakvu tekućinu koja sadržava alkohol preko nakita.

Risis nakit obložen je 24-karatnim zlatom, rodijem ili drugim plemenitim metalima jedinstvenima za Risis.

Za nakit pokrivamo bilo koji proizvodni nedostatak godinu dana od trenutka kada ste ga kupili, isključujući prirodno trošenje. Kratki savjet bio bi da nakit prebrišete mekanom tkaninom nakon upotrebe, a povremeno ga možete prebrisati i nježnim sapunom.

Uz Risis nakit dolazi i knjižica s jamstvom koja sadrži informacije o pravilnoj i adekvatnoj brizi za nakit. Molimo vas da zadržite svoju knjižicu garancije, nakit i račun ako Vam zatreba bilo kakva usluga nakon kupnje. U slučaju bilo kakvog problema, slobodno nas kontaktirajte ili posjetite u Petrinjskoj 28.