White Topaz ogrlica

198,00 (1.491,83 kn)

Opis

Inspirirana detaljima Peranakan pločica, ova ogrlica izrađena je od čistog 925 srebra i optočena 18 karatnim zlatom, zajedno sa prirodnim dragim kamenom bijelog topaza elegantan je i chic dodatak vašim modnim kombinacijama.   

 

Informacije o proizvodu: 
Ogrlica izrađena od 925 srebra optočenog 18 karatnim zlatom. Ukrašene su plemenitim metalom rodijem i dragim kamenom bijelog topaza.

 

Dimenzije:

Duljina lanca: 460 mm
Duljina: 15 mm
Širina: 15 mm


ŠIFRA ARTIKLA: R4PERSG1
Vaš Risis nakit možete održavati na način da ga prebrišete tkaninom koja ne ostavlja dlačice nakon upotrebe. Ne prskati parfem ili bilo kakvu tekućinu koja sadržava alkohol preko nakita.

Risis nakit obložen je 24-karatnim zlatom, rodijem ili drugim plemenitim metalima jedinstvenima za Risis.

Za nakit pokrivamo bilo koji proizvodni nedostatak godinu dana od trenutka kada ste ga kupili, isključujući prirodno trošenje. Kratki savjet bio bi da nakit prebrišete mekanom tkaninom nakon upotrebe, a povremeno ga možete prebrisati i nježnim sapunom.

Uz Risis nakit dolazi i knjižica s jamstvom koja sadrži informacije o pravilnoj i adekvatnoj brizi za nakit. Molimo vas da zadržite svoju knjižicu garancije, nakit i račun ako Vam zatreba bilo kakva usluga nakon kupnje. U slučaju bilo kakvog problema, slobodno nas kontaktirajte ili posjetite u Petrinjskoj 28.